Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πιο δύσκολο το ματς με Αστέρα σε σχέση με Ολυμπιακό»

Τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πιο δύσκολο το προσεχές ματς με τον Αστέρα σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι στο Φάληρο ανέλυσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM. Τα αγωνιστικά νέα του Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός… τέλος για τον Παναθηναϊκό, που στρέφει πλέον την προσοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως το ματς με τους Αρκάδες στη Λεωφόρο θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με το αιώνιο ντέρμπι. «Η ομάδα του Ουζουνίδη θα πρέπει να διαχειριστεί την ισοπαλία στο Γ. Καραϊσκάκης, να δείξει πως μπορεί να μπει στην πεντάδα. Θα χρειαστεί να ακολουθήσει άλλο στυλ παιχνιδιού, θα υπάρχει και η πίεση από τον κόσμο στις εξέδρες, ενώ ο Αστέρας είναι καλύτερος τακτικά από τον Ολυμπιακό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Από ‘κει και πέρα, στάθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα των πρασίνων. Κι αυτό γιατί είναι δεδομένα εκτός οι τιμωρημένοι Κάτσε, Βλαχοδήμος, ο τραυματίας Άλτμαν, ο Οικονόμου που αποβλήθηκε κόντρα στους ερυθρολεύκους, ενώ σταθερά απών βρίσκεται και ο Μολίνς (ίσως να μην παίξει ξανά φέτος).

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως πιθανότατα να δούμε βασικό τον Μουνιέ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ υπογράμμισε πως Τετάρτη-Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει το αν ο Μυστακίδης θα υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη, τουλάχιστον ως μία λύση από τον πάγκο, δεδομένου πως ο Έλληνας επιθετικός προέρχεται από τραυματισμό.

Πρόσθεσε, δε, πως ο Λουτσιάνο έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα σήμερα και η λογική λέει πως το comeback του στη δράση πάει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τέλος, υπενθύμισε πως αύριο είναι η κρίσιμη εκδίκαση της προσφυγής του Βέμερ κατά της ΠΑΕ, σε μία δύσκολη υπόθεση που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Παναθηναϊκού…

Ακούστε όσα είπε στους 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x