Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πιο δύσκολο το ματς με Λάρισα από αυτό της Ξάνθης»

Ο Τάσος Νικολόγιάννης εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM τις δυσκολίες που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΛ και αναφέρθηκε στα πλάνα του Γιώργου Δώνη αλλά και τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια…

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το «τρία στα τρία» στο Πρωτάθλημα, την Κυριακή στη Λάρισα, με τον Τάσο Νικολογιάννη να αναλύει στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 τα… εμπόδια που θα συναντήσει στη Θεσσαλία το «τριφύλλι», στην προσπάθειά του για το δεύτερο φετινό «διπλό»…

«Για εμένα θα είναι πιο δύσκολο το ματς της Κυριακής απ’ ότι ήταν το παιχνίδι στην Ξάνθη. Η Λάρισα ξέρει τον Παναθηναϊκό και ίσως κατέβει λίγο πιο… υποψιασμένη. Επίσης, είναι μια ομάδα που καταστρέφει περισσότερο το παιχνίδι του αντιπάλου. Συν του ότι το γήπεδό της είναι καταπληκτικό αλλά ο αγωνιστικός χώρος σε τραγική κατάσταση, άρα το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη», σχολίασε επί του θέματος.

Παράλληλα, μιλώντας για τα πλάνα του Γιώργου Δώνη, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι «παίζεται» μόνο μια θέση και ίσως δούμε στην αρχική 11άδα τον Κάτσε, που είναι πιο έμπειρος και δυναμικός από τον Τζανδάρη, με τον 49χρονο τεχνικό να μην έχει άλλο δίλημμα.

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε πως υπάρχει απορία στους «πράσινους» για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον διαιτητή Κομίνη, ότι αν δεν σφυρίξει καλά, θα… βγει να τα πει μετά!

Ακούστε εδώ όλο το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x