Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πληρωμένος ο Κουρμπέλης, αν γίνει μόνο μια μεταγραφή θα είναι φορ»

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό από τον Τάσο Νικολογιάννη, μέσω του ΣΠΟΡ FM. Η αδυναμία προσφυγής του Κουρμπέλη, η απόκτηση επιθετικού και το νέο συμβόλαιο που υπογράφει ο Δώνης… junior εντός της ημέρας

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας του Παναθηναϊκού μίλησε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με τον έμπειρο ρεπόρτερ των «πράσινων» μάλιστα να αποκαλύπτει πως παρά τον κίνδυνο… καταιγισμού προσφυγών από πλευράς παικτών, ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβάται κάτι τέτοιο σε ό,τι αφορά στον Δημήτρη Κουρμπέλη. «Έχω μια πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, ο Κουρμπέλης έχει πληρωθεί ώστε να μην μπορεί να κάνει προσφυγή. Είναι το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού», σχολίασε σχετικά.

Όσο για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης του «τριφυλλιού»; «Με τα υπάρχοντα δεδομένα και τους περιορισμούς, αν θα γίνει μόνο μια μεταγραφή, τότε ο Παναθηναϊκός θα πάρει φορ. Ο Δώνης θα υπολογίζεται στα χαφ, ως οκτάρι. Όχι πιο μπροστά. Επίσης περιμένουμε μέσα στη ημέρα να ανανεώσει το συμβόλαιό του», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του.

Παράλληλα, ο Νικολογιάνης αναφέρθηκε και στις κινήσεις που θα κάνει άμεσα ο Νίκος Νταμπίζας, θέλοντας να ακολουθήσει πλάνο μείωσης των «μεγάλων» συμβολαίων που υπάρχουν με βάση τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα στην ΠΑΕ, επισημαίνοντας: «Ο Νταμπίζας έχει στο μυαλό του να κρατήσει όλους τους παίκτες αλλά αυτούς που παίρνουν μεγάλα συμβόλαια θα τους φωνάξει να κάνουν μια γερή μείωση για να βγει η σεζόν και τα επόμενα χρόνια να υπάρξει μετακύλιση, είτε με ένα έξτρα έτος συμβολαίου, είτε με επιπλέον χρήματα. Στόχος του είναι να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες θετικές απαντήσεις».

Τέλος, σχετικά με την υπόθεση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Δώνη, έδωσε χρονικό ορίζοντα 10 ημερών, σημειώνοντας: «Δε προβληματίζεται πλέον με κάτι ο Γιώργος Δώνης. Θέλει απλά να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ένα συμβόλαιο σε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Έχει μια-δυο προτάσεις. Δεν υπάρχει πιθανότητα να πάει ξανά στα Εμιράτα. Αν θέλετε να κάνω μια εκτίμηση ο Δώνης θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού. Σε δέκα ημέρες το πολύ θα ξέρουμε. Στο μυαλό του Νταμπίζα είναι αυτός πάντως. Ξέρει τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, ότι θα πορευτεί με αυτά και πιστεύει ότι με την παρουσία του Νταμπίζα θα υπάρχει μια σταθερότητα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x