Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έρχεται σήμερα ο Νταμπίζας, τη Δευτέρα το ραντεβού με Δώνη»

Ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει στην Ελλάδα απόψε ενώ θα έχει άμεσα την απάντηση του Γιώργου Δώνη, για το αν θα συνεργαστούν στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM.

Την τελεσίδικη απόφαση του Γιώργου Δώνη για το αν προτίθεται να αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, θα έχει την Δευτέρα (28/05) στα χέρια του ο Νίκος Νταμπίζας, που έρχεται σήμερα (24/05) στην Αθήνα και... πιάνει δουλειά.

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο νέος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα συναντηθεί με άνθρωπο του έμπειρου τεχνικού, προκειμένου να μάθει την οριστική απάντηση από πλευράς Δώνη!

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για την… απελπιστική -όπως την χαρακτήρισε- κατάσταση που επικρατεί στο «στρατόπεδο» των «πράσινων», ενώ επισήμανε πως ακόμα και σε ενδεχόμενη αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ, δεν θα αλλάξουν άμεσα πολλά πράγματα…

«Με μια μεταγραφή δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο προπονητής. Θα προσφερθεί μια ευκαιρία σε παιδιά που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Δεν ξέρουμε και τι άλλες αποχωρήσεις θα γίνουν. Αν φύγει ο Ινσούα, δεν έχεις αριστερό μπακ. Είναι πάρα πολλά τα προβλήματα και τα λέω για να μην είναι ο κόσμος σε κανένα συννεφάκι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νικολογιάννης.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον άμεσα ακόμα κι αν αλλάξει η ιδιοκτησία. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να υπάρχει μια οικονομική σταθερότητα, δηλαδή να πληρώνονται στην ώρα τους και έτσι μην φύγουν κάποιοι παίκτες, και να μειωθεί κάπως το ύψος των χρεών».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα του ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x