Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Άδικη κάθε κριτική στον Ουζουνίδη φέτος»

Πλάτη, για την κριτική που δέχεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέτος, έβαλε ο Τάσος Νικολογιάννης, που τόνισε ότι δεν μπορεί ο τεχνικός του Παναθηναϊκού να κριθεί απλά με... ποδοσφαιρικά κριτήρια.

Κάποιοι, ασκούν κριτική στον Μαρίνο Ουζουνίδη με... ποδοσφαιρικά κριτήρια, αλλά μόνο δίκαιο δεν είναι αυτό για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM o Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Εβρίτης τεχνικός αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες και προσπαθεί να κρατήσει σε ηρεμία την ομάδα του, την ώρα που οι παίκτες γκρινιάζουν για διάφορα θέματα που προκύπτουν.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να κριθεί με βάση όσα δείχνει μόνο η ομάδα του στο γήπεδο, αφού πρέπει να εξεταστούν όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν φέτος τον Παναθηναϊκό, μέσα και έξω από το γήπεδο.

«Με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει δεν μπορείς να τον κρίνεις όπως θα έκρινες έναν κανονικό προπονητή τον Ουζουνίδη. Όταν πηγαίνουν οι παίκτες συνεχώς και μουρμουρίζουν και έχει τόσα στο μυαλό του, πως να τον κρίνεις όπως τους άλλους; Υπάρχουν παίκτες που το μυαλό τους δεν είναι στο γήπεδο και εμείς κρίνουμε τον Ουζουνίδη. Αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο Παναθηναϊκός θα είχε διαλυθεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x