Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Μπαίνει Δευτέρα ο Μολέδο, μικρές πιθανότητες ο Τσάβες με ΑΕΚ»

Δύσκολα μπορεί να υπολογίζει τον Τσάβες ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ντερμπι με την ΑΕΚ. Καμία ανησυχία με Μολέδο, που επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

Μικρές είναι πλέον οι πιθανότητες να παίξεις στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Τσάβες, αφού ο παίκτης δεν δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα του.

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, ο παίκτης κάνει αερόβια προπόνηση και ακολουθεί εντατικό πρόβλημα, αλλά δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ. Στην περίπτωση δε που τελικά τον πάρει στην αποστολή ο Ουζουνίδης, τότε δύσκολα θα μπορεί να βοηθήσει για περισσότερο από 15 λεπτά.

Από την άλλη, καμία ανησυχία δεν υπάρχει για Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει ένα αιμάτωμα, αλλά θα είναι έτοιμος με την ΑΕΚ.

«Από βδομάδα θα κριθεί του Τσάβες. Ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα, κάνει αερόβια προπόνηση και έχει λίγες πιθανότητες. Θα πρέπει να περιμένουμε, αλλά ακόμα και να είναι στην αποστολή δεν θα μπορεί να προσφέρει για πάνω από 15 λεπτά» ήταν το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x