Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Οι δύο σκέψεις στον Παναθηναϊκό για τον Χουλτ»

Στις δύο λύσεις που επεξεργάζονται στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την υπόθεση του Νίκλας Χουλτ αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Έτοιμος να καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ο Νίκλας Χουλτ, αν δεν του καταβληθούν οι 125.000 ευρώ από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σκέψεις για την υπόθεση του Σουηδού χαφ, ώστε να αποφύγουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Η μία λύση είναι ο Παναθηναϊκός να δώσει τα χρήματα μόλις τα βρει στον 27χρονο παίκτη, όμως αυτό θα δημιουργήσει μία τρελή κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας και οι παίκτες δεν θα δεχόντουσαν ποτέ να κάνουν υπομονή ενώ ένας συμπαίκτης τους πληρώθηκε στην ώρα του.

Η άλλη λύση είναι όσα λεφτά καταφέρει να μαζέψει η διοίκηση να τα μοιράσει ισόποσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους δεν υπάρχει σοβαρή ένδειξη για προσφυγή μετά τις 30 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως υπάρχει πίεση προς την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, για να μην υπάρξει πρόβλημα στην ΠΑΕ, να βάλει αυτό το 1,3 εκατ. ευρώ που απαιτείται. Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου να βάζει ένα ποσό κοντά στις 300 με 400 χιλιάδες ευρώ.

Επίσης, χρήματα θα μπορούσαν να βρεθούν με κάποια άμεση πώληση ή να έρθουν άμεσα τα χρήματα από τις δόσεις που οφείλονται από τις μεταγραφές του Μπεργκ ή του Ζέκα. Ωστόσο, δεν υπάρχουν και σε αυτή την περίπτωση ενδείξεις πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x