Το πρωί της Τρίτης, ο Νίκος Παγκάκης, μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM την είδηση, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Άντερλεχτ για τον Νίκλας Χουλτ, χωρίς πάντως ο Παναθηναϊκός να έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης, για τον Σουηδό μπακ, υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο «δικέφαλος του Βορρά» θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον παίκτη, μόνο αν μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό μετά από προσφυγή.

Οι «πράσινοι» είναι απολύτως συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στον παίκτη και αυτό σκοπεύουν να συνεχίσουν να κάνουν μέχρι κεραίας, αφού δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν έναν παίκτη με συμβόλαιο ως το 2020, από τον οποίο μπορούν να βγάλουν αρκετά χρήματα.

«Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χουλτ αν μείνει ελεύθερος ο παίκτης με προσφυγή, αλλά ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για ευνόητους λόγους ώστε ο παίκτης να μην μείνει ελεύθερος. Ο Χουλτ, έχει συμβόλαιο ως το 2020 και ο Παναθηναϊκός δεν θα χάσει την ευκαιρία να βγάλει κάποια καλά χρήματα από ενδεχόμενη πώληση» ήταν το σχόλιο του Τάσου Νικολιγιάννη.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ