Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Το σκέφτεται για Βιγιαφάνιες ο Ουζουνίδης»

Τα σχέδια του καταστρώνει ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM o Τάσος Νικολογιάννης, δεν έχει καταλήξει ακόμα για το αν θα ξεκινήσει τον Βιγιαφάνιες.

Εκτός από τα δεδομένα προβλήματα απουσιών των Τσάβες και Λουσιάνο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Εβρίτης τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του, αν και όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, δεν έχει ακόμα καταλήξει στην ενδεκάδα. Λογικά δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές, αν και υπάρχουν ορισμένα διλήμματα.

Μία από τις σκέψεις του Ουζουνίδη είναι η συμμετοχή του Βιγιαφάνιες. Ο Έλληνας προπονητής δεν έχει αποφασίσει αν πρέπει να τον ξεκινήσει βασικό, μιας και ο παίκτης βγάζει μέχρι 60-65 λεπτά παιχνιδιού ή να τον έχει ως λύση από τον πάγκο και να τον ρίξει στη συνέχεια στο ματς.

«Χθες ήταν μια καλή μέρα για Ουζουνίδη, αφού μπήκε ακόμα και ο Τσάβες. Είναι απολύτως καλά, αλλά δεν θα τον πάρει στην αποστολή με την ΑΕΚ. Όλοι οι άλλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και είναι επιλογή του Ουζουνίδη ποιους θα βάλει. Θεωρώ ότι ο Κουλιμπαλί θα παίξει. Είναι ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας και δεν θα λείπει. Υπάρχει ένα δίλημμα του Ουζουνίδη για το αν θα ξεκινήσει ο Βιγιαφάνιες. Ο παίκτης δύσκολα μπορεί να βγάλει πάνω από 60 λεπτά και υπάρχει το ερώτημα για το αν πρέπει να ξεκινήσει ή να έρθει από τον πάγκο να βοηθήσει» ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x