Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Το πιο πιθανό είναι να παίξει στο ντέρμπι ο Κολοβέτσιος»

Πολύ καλύτερη είναι η κατάσταση του Δημήτρη Κολοβέτσιου, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης και όπως φαίνεται θα ξεκινήσει στην 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ.

«Μάχιμος» φαίνεται πως θα είναι, τελικά, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την ΑΕΚ, αύριο στο ΟΑΚΑ, με τον Τάσο Νικολογιάννη αναφέρει στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 πως με τα υπάρχοντα δεδομένα ο έμπειρος αμυντικός πιθανότατα θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του!

«Ο Κολοβέτσιος έκανε χθες υπέρηχο, αλλά το πιο πιθανό είναι να παίξει με την ΑΕΚ. Η κατάσταση του είναι πολύ καλύτερη και αναμένεται σήμερα να κάνει προπόνηση, να είναι αποστολή και αύριο να αγωνιστεί κανονικά. Αν νιώσει ενοχλήσεις, θα αποκλειστεί από την αποστολή του Παναθηναϊκού. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει», σχολίασε με νόημα.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ των «πράσινων» τόνισε πως ο Γιώργος Δώνης δεν έδειξε χθες στην προπόνηση τις προθέσεις του για την 11άδα του Παναθηναϊκού, καθώς δοκίμασε διάφορα συστήματα και πρόσωπα…

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε πως στο «τριφύλλι» υπάρχει τρομερό πάθος για τη νίκη, σημειώνοντας παράλληλα ότι αν ο Παναθηναϊκός μπει δυνατά, η ΑΕΚ μπορεί να πάθει... ζημιά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x