Stoiximan Super League

Νικοπολίδης: «Στόχος μας να παίξουμε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού»

Το όνειρό του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Γιάννης Νικοπολίδης, ο οποίος κατέκτησε με την Κ17 το αντίστοιχο πρωτάθλημα στην Τρίπολη.

Το πρώτο του πρωτάθλημα, έστω και αν αυτό ήταν με την Κ17 του Ολυμπιακού, πανηγυρίζει ο Γιάννης Νικοπολίδης.

Πρόκειται για έναν από τους δύο γιους του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος ακολουθεί τα βήματά του και μάλιστα παίζει και εκείνος ως τερματοφύλακας.

Ο νεαρός γκολκίπερ εξέφρασε την επιθυμία κάποια στιγμή να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα του συλλόγου, καθώς την επόμενη σεζόν θα αγωνιστούν στο Youth League της UEFA.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού

«Το πρωτάθλημα είναι ο δευτερεύον στόχος. Ο πρώτος είναι η εξέλιξη μας και να παίξουμε στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό το πρωτάθλημα δεν σημαίνει πολλά για τον Ολυμπιακό αλλά σημαίνει πολλά για εμάς. Θα παίξουμε στο Youth League που είναι μια διοργάνωση που έχουμε δει παίκτες να παίζουν και μετά να ανεβαίνουν στις πρώτες ομάδες, και θα προσπαθήσουμε να διακριθούμε. Ανυπομονούμε.

Είδαμε ένα-ένα τα παιχνίδια εδώ στην Τρίπολη. Το πρώτο ήταν παιχνίδι εκδίκησης, αν μπορώ να το πω αυτό, αφού είχαμε χάσει στο Κ-15 στον τελικό, και θέλαμε να τους αποκλείσουμε τώρα από τον τελικό. Μετά στον τελικό με τον Αστέρα υπήρχε κούραση αφού είχαμε παίξει πάλι παράταση. Τα πόδια δεν άντεχαν, ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν μια ωραία εμπειρία και πολύ δυνατά παιχνίδια. Αυτό το πρωτάθλημα το αφιερώνω στην μαμά μου, που με πίστεψε στο -13 που ήμασταν και ήξερε πως θα το πάρουμε, και εκεί ψηλά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x