Super League 2

Νίκος Παπαδόπουλος στο sport-fm.gr: «Να αποκτήσουμε διάρκεια, σε καλό δρόμο ο ΟΦΗ»

Τους τομείς που χρήζει βελτίωσης ο Απόλλων Σμύρνης, τόνισε στο sport-fm.gr ο τεχνικός του, o οποίος την ίδια στιγμή ευχήθηκε ό, τι το καλύτερο στην πρώην ομάδα του.

Τι κι αν ο Απόλλων Σμύρνης πετάει από «τριάρες» σε «τεσσάρες». Ο Νίκος Παπαδόπουλος θεωρεί ότι η ομάδα του έχει να μετρήσει ακόμα αρκετά… βήματα και το κυριότερο -για τον ίδιο- πρέπει να αποκτήσει διάρκεια στην απόδοσή της.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sport-fm.gr μετά την επικράτηση επί του Απόλλωνα Πόντου (4-0), στάθηκε τόσο στο αγωνιστικό σκέλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού, όσο και στη λιγοστή παρουσία του κόσμου -για ακόμα μία φορά- στις κερκίδες του «Γεώργιος Καμάρας».

Ταυτόχρονα, σχολίασε το αν στις τάξεις των «κυανόλευκων» νιώθουν φαβορί για την άνοδο (μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία μετά από τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές), αλλά και το επίπεδο που παρουσιάζει η νεοσύστατη Super League 2.

Τέλος, ο 48χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στην έως τώρα πορεία της μέχρι πρότινος ομάδας του, του ΟΦΗ, στη Super League 1.

Αναλυτικά, ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στο sport-fm.gr και στον Μανώλη Μουσουράκη για:

-το σε ποιο σημείο θεωρεί ότι κρίθηκε η νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου: «Η αναμέτρηση κρίθηκε στο γρήγορο γκολ. Είχαμε ως στόχο να σκοράρουμε γρήγορα, επειδή γνωρίζουμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο Απόλλων Πόντου ανοίγει πολύ τις γραμμές του, άρα θα είχαμε και περισσότερους χώρους. Κρίθηκε, επίσης, στη διάθεσή μας να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δείχνουμε ότι βρίσκουμε τον ρυθμό μας σιγά σιγά, μετά την καθυστέρηση στο πρωτάθλημα. Έγινε πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να έρθει αυτό το 4-0».

-το σε ποιον τομέα χρειάζεται βελτίωση η ομάδα του (η οποία παρότι νικούσε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, δεν έριξε ρυθμούς στο δεύτερο): «Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Αυτό που θέλουμε να βελτιώσουμε περισσότερο είναι η διάρκεια που θα έχουμε σε ένα ματς. Η απόδοσή μας να σταθεροποιηθεί, να μην έχουμε κενά διαστήματα. Για παράδειγμα, είχαμε κάποια κενά διαστήματα σήμερα, κυρίως όταν είχε την κατοχή ο αντίπαλος. Αυτό, όμως, είναι θέμα ρυθμού που δεν είχαμε. Νομίζω ότι το κατακτούμε σιγά σιγά. Σίγουρα, βέβαια, πρέπει να βελτιώσουμε και το επιθετικό μας κομμάτι ακόμα περισσότερο».

-το αν οι παίκτες και οι άνθρωποι του Απόλλωνα νιώθουν ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο: «Νιώθουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Έχουμε σχέσεις ειλικρίνειας. Πιστεύουμε ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και ότι μέσα από την πολλή δουλειά θα κατακτήσουμε αυτόν τον στόχο».

-την ελάχιστη προσέλευση του κόσμου στο «Γεώργιος Καμάρας»: «Και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη με παραξένεψε η απουσία του κόσμου. Το μόνο που μπορώ να πω στους φιλάθλους είναι να έρθουν στο γήπεδο για να βοηθήσουν την ομάδα. Ο Απόλλων Σμύρνης με κόσμο στο γήπεδο θα έχει τουλάχιστον 50% παραπάνω απόδοση. Γι’ αυτό τους καλώ να αφήσουν οποιαδήποτε στεναχώρια, οτιδήποτε έχουν στο μυαλό τους. Τους χρειαζόμαστε και τους θέλουμε δίπλα μας, ώστε να μπορέσουμε να τους δώσουμε χαρές».

-το μέχρι στιγμής επίπεδο που έχει η νεοσύστατη Super League 2: «Έχει καλό επίπεδο και καλές ομάδες. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν μερικοί, οι οποίοι μπορεί να πιστεύουν ότι θα κατακτήσουμε κάτι εύκολα. Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια, απέναντι σε δυνατές ομάδες. Γενικά, νομίζω ότι σε ότι αφορά το επίπεδο της κατηγορίας, είναι πολύ καλύτερο από εκείνο της περυσινής σεζόν».

-την πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ: «Τους εύχομαι ό,τι το καλύτερο. Ο ΟΦΗ δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο και εύχομαι ό, τι στόχο έχουν βάλει να τον κατακτήσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x