Stoiximan Super League

Νίλσον: «Μου αρέσει που δουλεύω ως σκάουτερ στον Παναθηναϊκό»

Ο Μίκαελ Νίλσον δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως σκοπεύει να μείνει στη χώρα μας!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη ζωή του στην Ελλάδα αλλά και αποφασισμένος ταυτόχρονα να παραμείνει με την οικογένειά του στη χώρα μας είτε συνεχίσει να δουλεύει στον Παναθηναϊκό είτε όχι, δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Εxpressen» ο Μίκαελ Νίλσον.

Ο 40χρονος πλέον Σουηδός, ο οποίος έχει ρόλο σκάουτ στο «τριφύλλι», σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και ξεκαθάρισε πως ότι και να γίνει θα συνεχίσει να μένει στην Ελλάδα με την οικογένεια του.

«Όταν μετακομίσαμε εδώ, ήταν μία μεγάλη απόφαση, γιατί δεν είχαμε άλλα σπίτια. Βρεθήκαμε εδώ το καλοκαίρι και είπα: “Να δούμε πώς θα πάει”. Μετά πέρασε ο χρόνος και μείναμε. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να ζεις», είπε αρχικά στην σουηδική εφημερίδα ο 40χρονος σήμερα σκάουτερ του Παναθηναϊκού, για να συμπληρώσει:

«Μου αρέσει αυτός ο ρόλος, δεν μου λείπει η δουλειά του ποδοσφαιριστή αφού μπορώ να απολαύσω ένα παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο σημαίνει πολλά και το έκανα για αρκετά χρόνια, συνεπώς είναι δύσκολο να το αφήσω απλώς να περάσει. Μου αρέσει αυτή η δουλειά, πρέπει να ταξιδεύω ανά την Ευρώπη».

Όσο για τη δουλειά του στο «τριφύλλι» και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα; «Θα βρω άλλη δουλειά. Η σύζυγός μου έχει ξεκινήσει μερικώς να δουλεύει. Δεν υπάρχουν λόγοι να κάνουμε κάτι άλλο», επισήμανε με νόημα ο Σουηδός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x