Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Δίκαια ο Παναθηναϊκός»

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ο Νίκος Νιόπλιας. Ο προπονητής του Ατρόμητου εστίασε στην φρεσκάδα των πράσινων, αλλά και την κούραση που βγάζουν πλέον οι παίκτες του.

Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτησε του Παναθηναϊκού επί της ομάδας του ο Νίκος Νιόπλιας. Ο κόουτς του Ατρόμητου εστίασε στην κούραση που βγάζουν πλέον οι παίκτες του, αποδίδοντάς την στο γεγονός πως… μέχρι τέλους οι κυανόλευκοι πάλευαν για την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Οι δηλώσεις Νιόπλια στη συνέντευξη Τύπου

«Ήταν ένα παιχνίδι που κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός. Έκανε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και τον βοήθησε πολύ η συμμετοχή του Μπεργκ. Είναι πιο φρέσκια ομάδα και φαίνεται γιατί είχε την πολυτέλεια να ξεκουράζει παίκτες στα τελευταία παιχνίδια, ενώ εμείς έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα πλέι οφ. Το ρόστερ μας είναι μικρό, έχουμε τραυματίες και πρέπει να ξεκουράζουμε για να βγάλουμε τα παιχνίδια».

Για το αμυντικό παιχνίδι του Ατρόμητου στη Λεωφόρο: «Δεν μπορούμε να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο εμείς με τόση κούραση. Όσο περνούσε η ώρα θα δεχόμασταν πίεση γι' αυτό βάλαμε Καραμάνο και Ούμπιντες Ο Παναθηναϊκός είχε την πολυτέλεια να ξεκουράσει, δεν έπαιζαν πολλοί στο τέλος του πρωταθλήματος και είναι ξεκούραστος. Έτσι κέρδισε και στη Τρίπολη, έτσι και σήμερα. Τα πλέι οφ είναι ματς λεπτομερειών, πρέπει να έχεις ξεκούραστα πόδια».

Για τον στόχο του Ατρόμητου στα πλέι οφ: «Ποτέ δεν πας στα παιχνίδια για να χάσεις. Κάναμε άθλο που μπήκαμε στα πλέι οφ. Μια ομάδα σκοτωμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά υπερβάλαμε εαυτόν, είχαμε αντιπάλους μπροστά, τους προσπεράσαμε και τώρα προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x