Τους λόγους που τον ανάγκασαν να κάνει προσφυγή κατά του ΟΦΗ, για χρέος ύψους 5.000 ευρώ εξήγησε ο Νίκος Νιόπλιας, σε δηλώσεις του στο neakriti.gr.

Ο πρώην προπονητής του κρητικού συλλόγου υποστήριξε πως έχει κάνει υπερβάσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα, και τόνισε πως αν έρθει σε επαφή με κάποιον γνήσιο ομιλίτη, το θέμα του θα λυθεί σε ένα λεπτό.

Αναλυτικά, όσα είπε:
«Το έκανα για να ακουστεί και μένα η φωνή μου! Έκανα πάρα πολλά, περισσότερα από τις αρμοδιότητές μου στην προπονητική μου θητεία για τον ΟΦΗ, έβαζα πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον την ομάδα και τους παίκτες μου και νιώθω πολύ αδικημένος για όλα όσα ακούω να λέγονται και να γράφονται! Πρέπει επιτέλους να με σεβαστούν! Εγώ αγάπησα και αγαπώ τον ΟΦΗ και αυτό το ξέρουν όσοι πρέπει!

Δέχτηκα να γίνω προπονητής της στη Γ΄Εθνική και με -11 από την κορυφή για να φύγει ο ΟΦΗ από αυτή την θέση άμεσα! Το καταφέραμε! Από κει και πέρα ξαναλέω πως θέλω να με σέβονται! Το ποσό που ζητάω είναι μικρό, για να φανταστείτε ποια ήταν η αμοιβή μου! Εγω δεν είμαι άνθρωπος των δηλώσεων αλλά τώρα έπρεπε να μιλήσω! Αν έρθει να βρει ένας γνήσιος ομιλίτης το πρόβλημα λύνεται σε ένα 1 λεπτό! Όχι όμως ο κάθε παρατρεχάμενος...
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ