Super League 2

Νιόπλιας: «Ξεκινάμε για να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να είναι»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ έκανε ο Νίκος Νιόπλιας, τονίζοντας πως «ποτέ δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα τα βρίσκαμε».

Με τον Νίκο Νιόπλια στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας θα πορευθεί και στη Football League ο ΟΦΗ, καθώς η διοίκηση και ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησαν σε όλα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπήρχε ποτέ δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα τα βρίσκαμε. Συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο που είχαμε και πριν από 4 μήνες και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Από σήμερα ξεκινάει η δουλειά, για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, εκεί όπου σαν σύλλογος αξίζει να βρίσκεται».

«Βάλαμε με τους ανθρώπους της ομάδας, κάποια σημαντικά πράγματα κάτω, γιατί πρέπει πλέον να λειτουργήσουμε σε επαγγελματικά πλαίσια, σαν ομάδα. Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές και θα γίνουν, γιατί έχουμε το χρόνο και είναι ακόμη νωρίς, προκειμένου να δουλέψουμε προς το καλύτερο. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και ένα οργανισμός όταν δουλεύει επαγγελματικά, έρχονται πιο γρήγορα, οι επιτυχίες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x