Ισπανία

«Νιώθω απόλυτη ντροπή για τον τρόπο που ανακοίνωσε την απόλυση Λοπετέγκι η Ρεάλ»

Απόλυτα ντροπιασμένος ως οπαδός και παλαίμαχος της Ρεάλ Μαδρίτης, νιώθει ο κουνιάδος του Τζουλέν Λοπετέγκι, Χουάνχο Μακέντα, για το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος για την απομάκρυνση του Βάσκου.

Με ασυνήθιστα σκληρό τρόπο ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης την απόλυση του Τζουλέν Λοπετέγκι, αφού στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε έκανε λόγο για αποτελέσματα που δεν συνάδουν με την ποιότητα του ρόστερ, αναφέροντας πως στην ομάδα υπάρχουν οκτώ υποψήφιοι παίκτες για τη «Χρυσή Μπάλα», υποτιμώντας με εμφανέστατο τρόπο τον Βάσκο τεχνικό.

Το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου έκανε έξαλλο τον πρωήν παίκτη της Ρεάλ τη δεκατία του ’80 και κουνιάδο του Λοπετέγκι, Χουάνχο Μακέντα.

«Ειλικρινά η αλήθεια είναι ότι ένιωσα ντροπή που είμαι οπαδός της Ρεάλ. Απόλυτη ντροπή. Βγάζεις ένα Δελτίο Τύπου που είναι βόμβα για σένα. Βάζει ότι υπάρχουν οκτώ παίκτες που είναι υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα, από τους οποίους κανείς δεν θα την κατακτήσει, ίσως μόνο ο Μόντριτς να έχει κάποια πιθανότητα. Και έχεις την ικανότητα να διώχνεις ή να πουλάς κάποιος που ήταν πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας. Σίγουρα δεν προβληματιστήκατε γι’ αυτό. Εσύ μπορείς να πεις ότι διώχνεις έναν προπονητή επειδή τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θες, αλλά αυτό…. Ειλικρινά ως οπαδός της Ρεάλ και σαν κάποιος που έχει περάσει πολύ καιρό σε αυτή την ομάδα, η αλήθεια είναι ότι αυτό με θλίβει».

Παράλληλα ο Μακέντα θυμίζει πως έφυγαν από την ομάδα παίκτες, σύμβολα για το σύλλογο, τονίζοντας ότι οι «μερένγκες» δεν έχουν μάθει να σέβονται.

«Όταν χρειάζεσαι κάποιον κάνεις τα πάντα για να τον αποκτήσεις και στο τέλος, όπως δυστυχώς έχει δείξει η ιστορία, τεράστιοι παίκτες έφυγαν όπως έφυγαν από τη Ρεάλ, όπως και προπονητές, άνθρωποι όπως ο Ράφα Μπενίτεθ, ο Τζουλέν, αλλά και παίκτες όπως οι Κασίγιας, Ραούλ, Κριστιάνο… Τέτοιοι παίκτες δεν μπορούν να φεύγουν με τέτοιο τρόπο, ποτέ στη ζωή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x