Champions League

Νόιερ για τελικό στο Κίεβο και Κάριους: «Ήταν μια μέρα θλιβερή για τους τερματοφύλακες»

Ο γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου μίλησε στο ESPN λίγο πριν την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μπάγερν Μονάχου στο «Άνφιλντ» για τους «16» του Champions League, ο τερματοφύλακας των Βαυαρών μίλησε στο ESPN για τον αγώνα κόντρα στη μία φιναλίστ του περσινού τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανουέλ Νόιερ:

Για την ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ: «Είναι ένα πολύ ξεχωριστό περιβάλλον, όσοι έχουν παίξει εκεί λένε το ίδιο. Μου αρέσει πολύ όταν οι οπαδοί ενισχύουν την ομάδα τους και είναι πολύ καλά στον τερματοφύλακα, όμως είναι αλήθεια ότι μερικές φορές δυσκολεύεσαι να μιλήσεις με τους συμπαίκτες σου».

Για τον Άλισον Μπέκερ: «Μου αρέσει πολύ το στυλ του, από τη Ρόμα. Τον έχω παρακολουθήσει πολύ και στη Βραζιλία τα πάει καλά επίσης».

Για το ρόλο που έπαιξαν τα λάθη του Κάριους στον περσινό τελικό του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ: «Ήταν μια μέρα πολύ θλιβερή για όλους τους τερματοφύλακες. Το είδαμε στην αποστολή με την εθνική ομάδα και ευχόμασταν να του πάνε όλα καλά. Νιώσαμε μεγάλη λύπη για το γεγονός».

Για την Μπάγερν τη φετινή σεζόν: «Έχουμε προοδεύσει, συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις και δεν πρόκειται να παρατήσουμε το πρωτάθλημα όσο υπάρχει ακόμα ελπίδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x