Γερμανία

Νόιερ: «Ο Κόβατς διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση στη Μπάγερν»

Δύο κερδισμένοι τίτλοι, οπότε κανένας λόγο για παράπονα… Τουλάχιστον, έτσι βλέπει τα πράγματα ο Μάνουελ Νόιερ, με τον αρχηγό της Μπάγερν Μονάχου να επαινεί τον προπονητή του!

«Είμαστε υπερήφανοι για ότι πετύχαμε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ήταν μια πραγματικά εντυπωσιακή επίδοση λαμβάνοντας υπόψη πως πήγε το πρώτο μισό της χρονιάς. Όλοι οι παίκτες αλλά και η ομάδα το πιστεύαμε», σχολίασε ο Γερμανός τερματοφύλακας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Kicker».

Ακόμα και ο πρόωρος αποκλεισμός των Βαυαρών στο Champions League, από τη φάση των 16 και τα ματς κόντρα στη Λίβερπουλ, δεν μπορεί να αποτρέψει τον Νόιερ από να κοιτάζει με υπερηφάνεια τη σεζόν 2018/19 και το εγχώριο νταμπλ...

«Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Απλά, ρωτήστε τις άλλες μεγάλες ομάδες στη Γερμανία πόσο πολύ θα ήθελαν να πάρουν τουλάχιστον έναν τίτλο…», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 33χρονος γκολκίπερ.

Φυσικά, δεν έμειναν ασχολίαστες και οι ενστάσεις που υπήρξαν στη Μπάγερν, ειδικότερα σε ό,τι είχε να κάνει με τον Νίκο Κόβατς. Με τον Νόιερ να επαινεί τον προπονητή του για την πρώτη του χρονιά στο Μόναχο!

«Αν κάνεις το νταμπλ, είναι πολύ απλά μια πετυχημένη σεζόν, που είναι σπουδαίο μετά από τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε αλλά και για τον Νίκο Κόβατς, για τον οποίο σίγουρα δεν ήταν εύκολο. Ήταν επικεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και βρισκόταν πάντα στο πλευρό μας, οπότε ήταν ένα σπουδαίο κατόρθωμα για εκείνον, γιατί ήταν πραγματικά δύσκολα τα πράγματα τελευταία», τόνισε ο «Μανού».

Ενώ έστειλε μήνυμα προς… κάθε κατεύθυνση και για τη νέα σεζόν, επισημαίνοντας με νόημα: «Ζούμε ακόμα στον απόηχο του ρεκόρ μας, επτά πρωταθλήματα στη σειρά και θέλουμε να το επεκτείνουμε και του χρόνου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x