Αγγλία

Νόιερ: «Ο Σβαϊνστάιγκερ είναι από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο»

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, Μανουέλ Νόιερ, στήριξε τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και κάλεσε τον Ζοσέ Μουρίνιο να τον χρησιμοποιήσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει στο «ψυγείο» τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, με τον Γερμανό να προπονείται μόνος του και να είναι ουσιαστικά «ξένο σώμα» για την ομάδα.

Με τον 32χρονο Γερμανό να μην έχει «γράψει» κάποια συμμετοχή μέχρι στιγμής για τους «κόκκινους διαβόλους», ο πρώην συμπαίκτης του, Μανουέλ Νόιερ, έσπευσε να τον υπερασπιστεί και να «ζητήσει» την ενεργοποίησή του.

«Πραγματικά, ελπίζω ότι θα σκεφτούν να χρησιμοποιήσουν τον Μπάστιαν. Όλοι ξέρουμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο. Η θέση του είναι στο γήπεδο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι να προπονείται ατομικά», δήλωσε ο τερματοφύλακας της Μπάγερν.

Παρά την «ψήφο εμπιστοσύνης» από τον Νόιερ, ο Σβαϊνστάιγκερ δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα της Γιουνάιτεντ, έχοντας φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της στο περυσινό ντέρμπι του Μάντσεστερ για το δεύτερο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ στις 20 Μαρτίου.

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x