Stoiximan Super League

Νοκ άουτ για ΑΕΛ ο Τζάλμα Κάμπος

Χωρίς τον Τζάλμα Κάμπος είναι υποχρεωμένος να κάνει τα πλάνα του ενόψει ΑΕΛ ο Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς ο Ανγκολέζος μέσος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε νοκ άουτ.

Στην δράση επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση (30/10, 20:30) με την ΑΕΛ, όπου θα κυνηγήσουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Λέοβατς, Τσίμιροτ και Λέο Μάτος ενώ μόνος του προπονήθηκε ο Κρέσπο. Παρ’ όλα αυτά και οι τέσσερις παίκτες αναμένεται να είναι παρόντες στο παιχνίδι κόντρα στην θεσσαλική ομάδα.

Αντίθετα από αυτό θα απουσιάσει ο Τζάλμα Κάμπος. Ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού με το ιατρικό επιτελείο να ενημερώνει τον Ρουμένο τεχνικό πως ο παίκτης δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου.

Τέλος, εκτός προπονήσεων παραμένει και ο Ντόριαν Λεβέκ ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 17:00 στην Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x