Ιταλία

«Νοσοκομείο» η Ρόμα – Εκτός δράσης και οι Κάλινιτς-Κριστάντε

Το ένα μετά το άλλο προστίθενται τα ονόματα στο ιατρικό δελτίο των «τζιαλορόσι», οι οποίοι θα στερηθούν -για πάνω από ένα μήνα- των υπηρεσιών των δύο δανεικών ποδοσφαιριστών τους.

Χρειάζεται… ευχέλαιο και γρήγορα η Ρόμα!

Οι «τζιαλορόσι» είδαν τους Νίκολα Κάλινιτς και Μπράιαν Κριστάντε να αποχωρούν τραυματίες από την αναμέτρηση με τη Σαμπντόρια και να έτσι να προστίθενται τα ονόματά τους δίπλα σε εκείνα των ήδη έξι τραυματισμένων τους παικτών.

Ο πρώτος αποκόμισε ένα κάταγμα στο γόνατό του, κάτι το οποίο δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί για τουλάχιστον ένα μήνα. Το ευχάριστο για τον ίδιο και την ομάδα του είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Τα πράγματα είναι σοβαρότερα για τον δεύτερο, ο οποίος αποχώρησε με κομμένο τένοντα μόλις στο 8ο λεπτό του κυριακάτικου παιχνιδιού. Κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τον υπόλοιπο του έτους.

Ως εκ τούτου, μεγαλώνει ο «πονοκέφαλος» για τον τεχνικό της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος την ίδια στιγμή δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Λορέντζο Πελεγκρίνι, Ντάβιντε Ζαπακόστα, Τσενγκίζ Ουντέρ, Αμαντού Ντιαβαρά, Χένρικ Μχιταριάν και Μερτ Τσετίν.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x