Stoiximan Super League

«Νοσοκομείο» ο ΟΦΗ!

Χωρίς τους Μάνο, Μεγιάδο που έχουν αιμάτωμα στη φτέρνα και ενοχλήσεις στο γόνατο αντίστοιχα, αλλά και με τους Ουάιλι, Σόουζα-Ναμπί να κάνουν ατομικό, η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/09) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η πρώτη προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ, μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος έχει αιμάτωμα στη φτέρνα και ο Μιγκέλ Μεγιάδο, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Αμφότεροι έκαναν θεραπεία και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Όσκαρ Ουάιλι, Φελίπε Σόουζα και Αντίλ Ναμπί.

Η προπόνηση των «ομιλητών» πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ. Στο πρώτο συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του περασμένου Σαββάτου και έκαναν προπόνηση μέτριας έντασης, με έμφαση στην τεχνική και στην ενδυνάμωση στο πάνω μέρος του σώματος.

Στο δεύτερο γκρουπ συμμετείχαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις τεχνικής και ενδυνάμωσης στο πάνω μέρος του σώματος και υψηλής έντασης αγωνιστικά παιχνίδια.

Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (24/09), στις 10 το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x