Europa League

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα, το είδαμε και κόντρα στην Άρσεναλ»

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Γουλβς σχολίασε την κλήρωση με τον Ολυμπιακό, αλλά και την επιστροφή του Ποντένσε στην Ελλάδα, κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Να σχολιάσει την κλήρωση που έφερε στον δρόμο της Γουλβς τον Ολυμπιακό, κλήθηκε να σχολιάσει ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «Λύκων» χαρακτήρισε δυνατή ομάδα τους «ερυθρόλευκους», ενώ μίλησε και για την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε στον Πειραιά.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Γουλβς:

Για την κλήρωση και τον Ολυμπιακό: «Θα είναι πολύ δυνατοί. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, κάτι το οποίο και είδαμε εχθές κόντρα στην Άρσεναλ. Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Όλοι οι αντίπαλοι με τους οποίους αγωνιζόμαστε είναι πολύ δύσκολοι. Παίζουμε στην Premier League, όπου οι υπάρχουν μεγάλες ομάδες, μεγάλοι παίκτες και στο Europa League είναι εξίσου δύσκολα. Με τον Ολυμπιακό θα είναι ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι, αλλά προχωράμε από αγώνα σε αγώνα. Θα βρούμε τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσουμε για να προετοιμαστούμε για τον πρώτο αγώνα και θα είμαστε πανέτοιμοι».

Για την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε στην Ελλάδα: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εκείνον και για όλους μας. Για εμάς, για τους φιλάθλους, για τον σύλλογο, για την πόλη. Επιμένω συνέχεια πως το να είμαστε μέλη αυτού του ταξιδιού του Europa League είναι τεράστιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x