Αγγλία

Ντάις: «Πρόκληση η ταυτόχρονη συμμετοχή σε Πρωτάθλημα και Europa League»

Καμία διάθεση για δικαιολογίες, μετά την ήττα από τη Γουότφορντ, δεν είχε ο Σον Ντάις, ενώ αναφέρθηκε και στο… διπλό ταμπλό της Μπέρνλι!

Η Μπέρνλι ηττήθηκε με 3-1 από την Γουότφορντ ωστόσο ο Σον Ντάις δεν έδειξε να πτοείται ούτε από το αποτέλεσμα, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και από το γεγονός ότι αυτό δημιούργησε αμφιβολίες κατά πόσο οι «κλάρετς» μπορούν να… χωρέσουν δύο καρπούζια σε μια μασχάλη…

«Είναι η ιστορία που ξεκίνησε πριν από πέντε μήνες. Δεν είναι νέα, αλλά όλοι τη συζητάτε, είναι οι δουλειές σας. Αυτή είναι η πρόκληση, είναι εδώ, είναι αληθινή οπότε αυτή πρέπει να αντιμετωπίσουμε», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του 47χρονου τεχνικού, που δεν φάνηκε να ψάχνει για δικαιολογίες στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Για να συμπληρώσει, αναφορικά με το παιχνίδι: «Οι εμφανίσεις μας μέχρι τώρα ήταν καλές και σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Όταν η Γουότφορντ πήρε προβάδισμα με 3-1, ήταν δύσκολο, όπως όταν κάποια ομάδα έχει διαφορά δύο τερμάτων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x