Γενικά

Ντάνι Άλβες για Ρίβερ-Μπόκα: «Η μεγαλύτερη ντροπή που έχω δει ποτέ»

Δυσαρεστημένος με την απόφαση της Conmebol να διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του Cora Libertadores μεταξύ Ρίβερ-Μπόκα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» εμφανίστηκε ο Ντάνι Άλβες.

Ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς πέρασε από «σαράντα κύματα» με τα όσα ντροπιαστικά έγιναν στο Μπουένος Άιρες την περασμένη εβδομάδα, με την Conmebol να ανακοινώνει τελικά πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Μαδρίτη και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 9 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, τόσο οι «εκατομμυριούχοι» όσο και οι «σενέισες» τάχθηκαν κατά αυτής της απόφασης, ενώ και οι φίλοι των ομάδων δήλωσαν ανοιχτά την αντίθεσή τους.

Θέση σε όλο αυτό πήρε και ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ντάνι Άλβες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, τονίζοντας πως η διεξαγωγή του δεύτερου τελικού εκτός Νοτίου Αμερικής αποτελεί τη μεγαλύτερη ντροπή που έχει δει ποτέ του.

«Η διεξαγωγή του αγώνα της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς εκτός Νοτίου Αμερικής είναι η μεγαλύτερη ντροπή που έχω δει και θα δω ως ποδοσφαιριστής και Νοτιαμερικανός. Πιστεύω ότι αυτό το άθλημα μπορείς να το ζήσεις με συναίσθημα, με πάθος, αλλά κυρίως με σεβασμό. Δεν μπορεί να την πληρώνουν άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με όσα συνέβησαν για κάποιους ανάγωγους. Ίσως να ήταν η μοναδική ευκαιρία που είχαν να δουν έναν τελικό μεταξύ των Ρίβερ και Μπόκα και τώρα θα διεξαχθεί στην Ευρώπη».

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x