Αγγλία

Ντάνιελ Τέιλορ στον ΣΠΟΡ FM: «Εντυπωσιακή η αλλαγή της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Ο Ντάνιέλ Τέιλορ, επικεφαλής ποδοσφαίρου στον Guardian, βραβευμένος δημοσιογράφος στα τελευταία δύο χρόνια και οπαδός της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ο Ντάνιέλ Τέιλορ, επικεφαλής του τμήματος ποδοσφαίρου στον Guardian, βραβευμένος ως ο καλύτερος βρετανός δημοσιογράφος στα τελευταία δύο χρόνια και φανατικός οπαδός της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Αφορμή αποτέλεσε η ταινία, I Believe in Miracles, η οποία βασίστηκε στο βιβλίο του με θέμα τις μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες της Νοτιγχαμ. Ο Τέιλορ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα, υπογραμμίζοντας τις τεράστιες –όπως είπε- αλλαγές προς το καλό, που έγιναν στο οργανωτικό κομμάτι και γενικότερα εκτός αγωνιστικού χώρου...

inner

«Στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να μην είναι μια εντυπωσιακή σεζόν, βρίσκεται στην 18η θέση στη βαθμολογία, με πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ο πρώτος προπονητής έφυγε αρκετά γρήγορα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι το που ήταν η ομάδα πριν αναλάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ήταν πραγματικά σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ερείπιο. Δεν υπήρχαν υπεύθυνοι τμημάτων, η ψυχολογία όλων ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Υπήρχε μια τεράστια έλλειψη οργάνωσης. Έπρεπε να φτιάξει μια ομάδα και να αναδιοργανώσει τα πάντα», ανέφερε και συνέχισε σχολιάζοντας την πρώτη απόφαση για μείωση των τιμών των εισιτηρίων...

«Ναι η πρώτη κίνηση με τη πτώση των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας ήταν κάτι το εντυπωσιακό το οποίο άρεσε πολύ στους οπαδούς. Μείωσε τις τιμές των εισιτήριων και των καρτών διαρκείας, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα όταν έκανα μια έρευνα σοκαρίστηκα από το πόσα ήταν τα χρέη της ομάδας, ειδικά σε επιχειρήσεις της τοπικής κοινωνίας. Η προηγούμενη διοίκηση δεν είχε πληρώσει τους φόρους. Έτσι η νέα διοίκηση έπρεπε να φτιάξει όλα αυτά, να ανανεώσει τις σχέσεις της. Να ξαναφτιάξει το προπονητικό κέντρο. Στο παρασκήνιο υπάρχει μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση της ομάδας.
Τον Βαγγέλη Μαρινάκη ακόμη δεν τον έχουν δει οι οπαδοί σε ένα παιχνίδι. Είναι κάτι που θα το ήθελαν πάρα πολύ, απλώς για να τον υποδεχθούν και να τον ευχαριστήσουν και να του δείξουν ότι εκτιμούν τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. Αντιλαμβάνονται ότι είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος, ζει στην Ελλάδα, και πως είναι δύσκολο να είναι σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο ή έστω κάθε δεύτερο παιχνίδι. Αλλά θα είναι πολύ όμορφο να τον βλέπουμε πιο συχνά. Νομίζω ότι και σε αυτόν θα είναι κάτι που θα του αρέσει και θα είναι ζεστή η υποδοχή του κόσμου», τόνισε.

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Νότιγχαμ να ενδιαφέρεται για τον Ρομπέρτο σχολίασε:

«Δεν έχω ακούσει κάτι για αυτό, αλλά δεν θα με ξάφνιαζε, γιατί γνωρίζουμε ότι η Φόρεστ θα βγει στην αγορά για να αναζητήσει έναν τερματοφύλακα. Θα είναι ένα καλοκαίρι με πολλή δουλειά και μεταγραφές στη Φόρεστ. Στον αγωνιστικό χώρο είναι μια απογοητευτική σεζόν για την ομάδα και για τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές της, αλλά εκτός αγωνιστικών χώρων τα όσα συμβαίνουν είναι εντυπωσιακά. Υπάρχει μια πραγματικά εντυπωσιακή αλλαγή», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x