Europa League

Ντε Καμάργκο: «Μόνο εύκολα δεν θα είναι στο Καραϊσκάκη»

Δύσκολο περιμένει για τον ΑΠΟΕΛ το ματς με τον Ολυμπιακό ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, ο οποίος χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τους Πειραιώτες και τόνισε ότι «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν φοβόμαστε».

Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο μίλησε για το προσεχές ματς του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (29/09, 22:05) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Europa League και τόνισε ότι θα είναι δύσκολο για τους πρωταθλητές Κύπρου.

«Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν φοβόμαστε», σχολιάζει μέσω της «Real News» και επισημαίνει ότι τον εξιτάρει να παίζει μπροστά σε γεμάτες εξέδρες και ενώ το Καραϊσκάκη αναμένεται γεμάτο στο προσεχές παιχνίδι.

Αναλυτικά μίλησε για:
-το ματς της Πέμπτης: «Γνωρίζουμε πως ο αγώνας της Πέμπτης μόνο εύκολος δεν θα είναι, όπως και κανένας άλλωστε στον όμιλο. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει καλό όνομα στην Ευρώπη και στην έδρα του ο κόσμος δημιουργεί ενθουσιώδης ατμόσφαιρα, που είναι καλή για τους παίκτες του και δύσκολη για τους αντιπάλους. Προσωπικά, μου αρέσει να παίζω μπροστά σε γεμάτες εξέδρες, με εξιτάρει αυτό, δεν επηρεάζομαι και προσπαθώ πάντοτε να κάνω τη δουλειά μου, βοηθώντας την ομάδα μου.

Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πολύ προσεκτικοί, αφού σε αυτό το επίπεδο το κάθε λάθος στοιχίζει ακριβά. Και η Γιούνγκ Μπόις είναι καλή ομάδα, αλλά και η Αστάνα που μας δυσκόλεψε μέχρι το τέλος. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν φοβόμαστε.

Παίζουμε πάντοτε για το καλύτερο και αυτό θα επιχειρήσουμε και την Πέμπτη. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του ποδοσφαιριστές αξίας, όπως ο Καμπιάσο και ο Καρντόσο, αλλά και άλλους που σίγουρα θα προσπαθήσουν να μπουν δυνατά στο γήπεδο και να κάνουν το παιχνίδι τους, όμως και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το δικό μας».

- τα ματς των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ κόντρα σε Βίγκο και Σλόβαν Λίμπερετς: «Νομίζω ότι πιο δύσκολο είναι το έργο του Παναθηναϊκού, που έχει να αντιμετωπίσει ισπανική ομάδα και, μάλιστα, στην έδρας της. Η Θέλτα παίζει τεχνικό ποδόσφαιρο και, παρότι δεν ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας, αποτελεί σίγουρα αντίπαλο που θα δυσκολέψει τους παίκτες του, οι οποίοι πρέπει να εμφανιστούν απολύτως συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουν έναν θετικό αποτέλεσμα.

Τη Σλόβαν δεν την γνωρίζω καλά, για να είμαι ειλικρινής, όμως πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ που διαθέτει δυνατή ομάδα μπορεί να φύγει από την αντίπαλη έδρα χωρίς να γνωρίσει την ήττα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x