Ιταλία

Ντε Λαουρέντις: «Δε θα συμμετάσχω σε δημοπρασία για τον Πιόντεκ»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μίλησε για τον Κριστόφ Πιόντεκ της Τζένοα, όμως τόνισε πως δε θα μπει στη διαδικασία να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δημοπρασία για τον παίκτη.

Για τον 23χρονο Γερμανό επιθετικό της Τζένοα, Κριστόφ Πιόντεκ, μίλησε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον πρόεδρο της Νάπολι να παραδέχεται το ταλέντο του παίκτη, όμως να μη θέλει να μπει σε διαδικασία διεκδίκησής του.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» δήλωσε πως: «Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο της Τζένοα και τον μάνατζερ του. Πρέπει να συναντηθούμε, όμως δε θα μπω σε διαδικασία δημοπρασίας. Επίσης πρέπει να δούμε αν ο Πιόντεκ μπορεί να αποδώσει σε εμάς, όπως και στην Τζένοα. Έχουμε αλλάξει περισσότερους από 20 παίκτες και ακόμη έχουμε τους Μέρετ, Γιουνές και Γκουλάμ που δεν έχουν παίξει».

Επίσης, εκτός του Πιόντεκ, ο Ντε Λαουρέντις μίλησε και για τον προπονητή της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι: «Καταλαβαίνω ότι ο δρόμος είναι μεγάλος και γεμάτος παγίδες, αλλά φέτος έδωσα στον Αντσελότι εννέα παιχνίδια για να προσαρμοστεί και το πέτυχε γρήγορα. Αυτό που πραγματικά με ενθουσίασε είναι ότι όταν ανακοίνωσε την 11αδα για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, με έπεισε πως θα νικήσουμε».

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x