Ιταλία

Ντε Λαουρέντις: «Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Για τους φετινούς στόχους της Νάπολι μίλησε ο πρόεδρός της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις,ενώ αναφέρθηκε με καυστικά σχόλια στον Μαουρίτσιο Σάρι.

Απολαυστικές, για ακόμα μια φορά, ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο ισχυρός παράγοντας των "παρτενοπέι" στάθηκε στις πιθανότητες που έχουν για τη κατάκτηση του «Scudetto», θεωρώντας πως με μερικές «γκέλες» της Γιουβέντους μπορούν να το διεκδικήσουν.

Επιπλέον, ειδική αναφορά και, μάλιστα, με "καυστικό" ύφος έκανε για τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι, χαρακτηρίζοντας τον Ιταλό προπονητή εμμέσως πλην σαφώς εγωιστή.

«Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μερικά «στραβοπατήματα» της Γιουβέντους. Η Νάπολι έχει μπει σε ένα νέο μονοπάτι, και φέτος με όλους τους παίκτες στην διάθεση μας θα τα πάμε καλά», δήλωσε.

«Στο πρωτάθλημα είχαμε ένα πιο δύσκολο ξεκίνημα σε σχέση με τις άλλες ομάδες, όμως τα πήγαμε εξαιρετικά» πρόσθεσε.

«Δεν παρακολουθώ τον Σάρι πλέον. Είναι ένας μεγάλος προπονητής, και του εύχομαι τα καλύτερα στην Αγγλία. Έδωσε ότι μπορούσε στην Νάπολι και δυστυχώς δεν κερδίσαμε τίποτα μαζί του» τόνισε ο 69χρονος πρόεδρος των «παρτενοπέι» και συμπλήρωσε: «Αλλά νομίζω πως στην ζωή υπάρχουν εκείνοι που παίζουν για τον εαυτό τους και άλλοι για την δουλειά για την οποία προσλήφθηκαν. Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω…».

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x