Ιταλία

Ντε Λαουρέντις: «Οι οπαδοί ήθελαν Μέσι ή Iκάρντι, αλλά δεν είναι εύκολο να πείσεις μερικές γυναίκες»

Την διαφορά, σε οικονομικό επίπεδο, που υπάρχει ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους, θέλησε να τονίσει ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Σέριε Α θα τερματίσει η Νάπολι, με μία αγωνιστική να απομένει, με τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να τονίζει ότι είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς σε οικονομικό επίπεδο, την πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

«Οι οπαδοί μας δεν μπορούν πάντα να σκέφτονται τη Γιουβέντους, πρέπει να κάνουμε το δικό μας πρωτάθλημα. Η Γιουβέντους είναι 120 ετών, είναι ένας σύλλογος με σταθερότητα και έχει βοηθηθεί από τους βασιλιάδες της Ιταλίας. Η Νάπολι δεν διαθέτει τους πόρους του Τορίνο, οπότε πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να φέρουμε τους σωστούς ανθρώπους», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

«Ορισμένοι οπαδοί μας θα ήθελαν να απαντήσουμε στη μεταγραφή του Ρονάλντο με τον Μέσι ή τον Ικάρντι, αλλά είναι δύσκολο να πείσουμε μερικούς παίκτες και μερικές γυναίκες τους να έρθουν και να ζήσουν στη Νάπολι», δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x