Stoiximan Super League

Ντε Μπαρτόλο στο sportfm.gr: «Δεν έχει πωληθεί ο Ματέο Γκαρσία»

Ο ένας εκ των εκπροσώπων του Ματέο Γκαρσία μίλησε στο sportfm.gr και διέψευσε τα σενάρια περί πώλησης του ποδοσφαιριστή. «Ο πρώτος λόγος ανήκει στον Άρη», τόνισε.

Στη διάψευση των λεγόμενων του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, για τον Ματέο Γκαρσία προχώρησε ο ένας εκ των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή.

Μιλώντας στο sportfm.gr, ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία πώληση του 22χρονου Αργεντινού εξτρέμ, ούτε και πως ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει το οτιδήποτε, ενώ υποστήριξε πως ο πρώτος λόγος ανήκει στον Άρη για την απόκτησή του!

«Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό... Με εμάς δεν έχει μιλήσει κανένας, δηλαδή δεν ξέρω τι συμβαίνει. Για να πωληθεί ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να είναι και ο ίδιος εκεί, να έχει συμφωνήσει. Να συμφωνήσει με εμάς και με τον παίκτη. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, ούτε εμείς ξέρουμε τίποτα αλλά ούτε και ο παίκτης, ούτε έχει υπογράψει τίποτα.

Επίσης, μέχρι 30 Ιουνίου έχει την ρήτρα, την οψιόν να τον αποκτήσει ο Άρης. Έχει την προτεραιότητα ο Άρης. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω και δεν ξέρω για ποιο λόγο το είπε αυτό το πράγμα ο πρόεδρος»
, ήταν τα λογια του Ντε Μπαρτόλο στο sportfm.gr, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και τα όσα ειπώθηκαν γύρω από το όνομα τού παίκτη του, Ματέο Γκαρσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον Άρη στον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός ο Γκαρσία, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, με τον εκπρόσωπό του να μην παίρνει θέση για τα σενάρια που υπάρχουν.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x