Αγγλία

Ντε Χέα: «Να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε εκτός έδρας»

Mία εκτός έδρας νίκη θέλει να δει -επιτέλους- από την ομάδα του, ο Ισπανός πορτιέρε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αύριο φιλοξενείται από την Γουέστ Χαμ.

Να αποδείξουν ως ομάδα ότι μπορούν να κερδίζουν σε εκτός έδρας αναμετρήσεις θέλει ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα. Αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

«Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να πηγαίνουμε σε δύσκολες έδρες και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς», υπογράμμισε αρχικά ο 28χρονος Ισπανός τερματοφύλακας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν να πανηγυρίσουν τρίποντο μακριά από το «Όλντ Τράφορντ» από τον περασμένο Μάρτιο. Τη φετινή σεζόν έχουν αγωνιστεί δύο φορές εκτός έδρας σε επίπεδο Premier League και συγκεκριμένα εναντίον των Γουλβς και Σαουθάμπτον, με τα δύο ματς να λήγουν αμφότερα 1-1.

Προκειμένου η Γιουνάιτεντ να τερματίσει το αρνητικό της σερί, πρέπει να υπερνικήσει το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ. Μίας ομάδας, η οποία είναι αρκετά δυνατή φέτος όπως παραδέχτηκε και ο Ντε Χέα. Εξάλλου την περασμένη σεζόν το κλαμπ του είχε γνωρίσει την ήττα με 3-1 στο αντίστοιχο μεταξύ τους παιχνίδι.

«Πιστεύω ότι έχουν ένα αξιοπρόσεχτο σύνολο με κάποιους καλούς παίκτες που είναι σημαντικοί γι’ αυτούς. Είναι στα πάνω τους αυτήν τη στιγμή. Έχουμε ακόμα κακές αναμνήσεις από την περασμένη σεζόν, οπότε πρέπει να μπούμε περισσότερο προετοιμασμένοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πορτιέρε, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα δώσει αυτοπεποίθηση στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x