Αγγλία

Ντε Χέα: «Νικητής ο Μουρίνιο, κορυφαίος ο Ζλάταν»

Έτοιμος να ζήσει τη νέα εποχή που έχει σημάνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Νταβίντ Ντε Χέα, αποθεώνοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μπορεί στο παρελθόν να βρέθηκε ένα… φαξ μακριά από τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ντε Χέα παρέμεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ετοιμάζεται να ζήσει τη νέα εποχή που έχει σημάνει από φέτος το καλοκαίρι για την ομάδα.

Ο καλύτερος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» τα τελευταία χρόνια χαρακτήρισε νικητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, λέγοντας ότι νιώθει πολύ άνετα με τον νέο προπονητή του, ενώ αποθέωσε και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν «φονιά» που βρίσκεται σε πολύ κατάσταση.

«Το νιώθουν όλοι ότι έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή. Η ομάδα είναι πλέον πολύ δυνατή. Θέλουμε τα πάντα και μπορούμε να το πετύχουμε. Ο Μουρίνιο είναι ένας νικητής. Είναι από τους καλύτερους στον κόσμο και το νιώθουμε. Νιώθουμε πολύ άνετα μαζί του. Είναι σκληρός χαρακτήρας, αλλά αστειεύεται. Είναι καλό για μας να γελάει και είναι ένας πολύ καλός προπονητής», είπε αρχικά ο Ισπανός γκολκίπερ και συμπλήρωσε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς:

«Είναι κορυφαίος παίκτης. Ένας κορυφαίος επιθετικός. Είναι “φονιάς” και θα δώσει ό,τι καλύτερο έχει στο Μάντσεστερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x