Champions League

Ντε Χέα: «Χαίρομαι που είμαι μέρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Χαρούμενος που είναι μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ δήλωσε ο Νταβίντ Ντε Χέα, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Νιώθω χαρούμενος που παίζω για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ», δήλωσε ο γκολκίπερ της αγγλικής ομάδας κατά τη συνέντευξη Τύπου πριν από την πρεμιέρα με τη Γιούνγκ Μπόις για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Νιώθω ότι παίρνω πολύ αγάπη από τους φιλάθλους και από τους ανθρώπους που εργάζονται γι' αυτό το σύλλογο», ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του όντας μέρος ενός απο τους καλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Όσον αφορά στο σημερινό ματς κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη της Ελβετίας, τόνισε πως θα είναι ένα σκληρό ματς: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε τεχνητό γρασίδι, οπότε πιθανόν θα είναι πιο δύσκολο για εμάς».

Ο Ισπανός πορτιέρε «διανύει» τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους «κόκκινους διαβόλους», με την διοίκηση να σκέφτεται να ενεργοποιήσει τον ένα χρόνο επέκτασης της συνεργασίας με τον 27χρονο παίκτη.

Βέβαια, διακαής πόθος των ιθυνόντων της Γιουνάιτεντ είναι να προχωρήσουν στην υπογραφή νέου συμβολαίου με τον τετράκις καλύτερο παίκτη της χρονιά για το κλαμπ του Μάντσεστερ, παρά την έντονη κριτική των ισπανικών μέσων για την απόδοσή του στο Μουντιάλ.

«Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου, οπότε ποτέ δεν δίνω βάση σε τέτοιου είδους ανόητα σχόλια», απάντησε για τις κακές ισπανικές «γλώσσες» ο διεθνής γκολκίπερ.




Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x