Ισπανία

Ντελ Μπόσκε: «Ο Ασένσιο είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της Ισπανίας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για τον ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρκο Ασένσιο, αναφέροντας ότι είναι ο πιο ταλαντούχος νέος ποδοσφαιριστής της Ισπανίας.

Για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, αναφέροντας ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της Ισπανίας.

«Είναι ο πιο ταλαντούχος νέος ποδοσφαιριστής στην Ισπανία. Παραλίγο να τον πάρουμε στην εθνική για το Euro της Γαλλίας, αλλά τελικά δεν το κάναμε γιατί υπήρχε πολύ μεγάλος ανταγωνισμός», ανέφερε ο πρώην προπονητής της εθνικής Ισπανίας.
Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει θέση στη Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν ο Ισπανός απάντησε: «Είναι ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα αποφασίσω εγώ».

Ο 65χρονος επιβεβαίωσε επίσης, ότι σκέφτεται την απόσυρση από τους πάγκους μετά το τέλος της συνεργασίας του με την εθνική Ισπανίας.

«Δεν είναι κάτι τελείως οριστικό, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να συνεχίζει την προπονητική. Όμως θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, το οποίο πάντα ήταν η δουλειά μου και το πάθος μου».

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x