Ιταλία

Ντελ Πιέρο ξάγρυπνος στο Τορίνο

Ο Πιντουρίκιο θυμάται την πρώτη του βραδιά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Γιουβέντους και αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο κούρεψε χωρίς δεύτερη σκέψη τα μαλλιά του.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θυμάται την «απόλυτη ευφορία» στην οποία βρισκόταν όταν έγινε μέλος της ομάδας της Γιουβέντους μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Sky.

«Το πρώτο μου βράδυ στο Τορίνο, δεν μπορούσα να κλείσω μάτι, παρότι ήμουν και φανατικός οπαδός της Γιουβέντους. Ήταν μια στιγμή απόλυτης ευφορίας, δεν κοιμήθηκα πολύ. Τότε ξεκινάς να συνειδητοποιείς πού είσαι αλλά και ποιους -υψηλής ποιότητας- συμπαίκτες έχεις», δήλωσε ο «μεγαλέξανδρος» των μπιανκονέρι.

Ο -για πολλά χρόνια- αρχηγός της «μεγάλης κυρίας» περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και την στιγμή συνάντησής του με τον Τζαμπιέρο Μπονιπέρτι προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του: «Με είχε καλέσει ο Μπονιπέρτι να δω την Γιουβέντους στο Ούντινε και το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ‘να κόψεις τα μαλλιά σου’. Το είχα ήδη κάνει. Όταν πηγαίναμε με τον ατζέντη μου στο γραφείο του για τις υπογραφές, συζητούσαμε για το τι θα πούμε. Όταν όμως φτάσαμε εκεί, μιλήσαμε πέντε λεπτά και μετά είπε: ‘αυτό είναι το συμβόλαιο, υπόγραψέ το’.»

Ακόμα και η πρώτη του συζήτηση με τον Τζιάνι Ανιέλι ήταν λακωνική αλλά ουσιαστική: «Τον πρωτοείδα σε προπόνηση της ομάδας. Μου συστήθηκε κρατώντας την Gazzetta dello Sport και μου είπε: «Πιστεύω ότι είσαι καλύτερος απ’ ό,τι λέει εδώ», και έφυγε. Μίλησε με κάποιους παίκτες αλλά όχι μαζί μου. Την επόμενη μέρα όμως, που είχα βάλει τρία γκολ σε έναν αγώνα, μίλησε και σε μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x