Stoiximan Super League

Ντέλετιτς: «Με τα συνεχόμενα παιχνίδια θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα»

Σίγουρος πως η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη την κατάλληλη στιγμή εμφανίστηκε ο Μίλος Ντέλετιτς, έπειτα από το 1-1 της «Ένωσης» με την Σλατ στο τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους.

Αισιόδοξος για την εικόνα της ΑΕΚ στο προσεχές μέλλον παρουσιάστηκε ο Μίλος Ντέλετιτς, ύστερα από το 1-1 της ομάδας του Μιγκέλ Καρντόσο με την Σταλ Σταλόβα Βόλα.

Ήταν το τελευταίο φιλικό για την «Ένωση» και ο Σέρβος χαφ υπογράμμισε πως σταδιακά θα βγαίνουν στο γήπεδο όσα ζητάει ο Πορτογάλος προπονητής.

«Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ δυνατά. Ήρθαμε ισόπαλοι. Προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή. Με τη δουλειά θα παίζουμε συνεχώς καλύτερα. Προσπαθούμε να βγάλουμε αυτό που κάνουμε, παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και πατάμε την αντίπαλη περιοχή. Με τα συνεχόμενα παιχνίδια θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος χαφ στο Novasports και στη συνέχεια μίλησε για τον εαυτό του:

«Ο προπονητής ζητάει από τους παίκτες να παίζουμε ψηλότερα για να αφήνουμε χώρο για τους μπακ. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο στο επόμενο διάστημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x