Stoiximan Super League

Ντέμης για Ολυμπιακό: «Έτυχε μια δύσκολη κλήρωση»

Διαβάστε τι είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας, αλλά και την πρόκριση του επί της Οσμανλίσπορ.

Την άποψή του για την Μπεσίκτας, η οποία βρέθηκε στο δρόμο του Ολυμπιακού στη φάση των 16 του Europa League κατέθεσε ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Υποστήριξε ότι η Μπεσίκτας δεν είναι μόνο ο Κουαρέσμα αλλά έχει καλό ρόστερ και πρόσθεσε:

«Έτυχε μια δύσκολη κλήρωση, αλλά αν περάσει μπορεί να είναι πιο εύκολα τα πράγματα στη συνέχεια. Αν περάσει από την Μπεσίκτας -που είναι από τις καλές ομάδες- δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Οι ομάδες αυτές δεν είναι αχτύπητες».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντέμης Νικολαϊδης:

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Οσμανλίσπορ:

«Ο Ολυμπιακός έκανε περισσότερες τελικές συγκριτικά με το πρώτο ματς. Είχαμε πει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι είναι καλύτερη ομάδα και θα περάσει. Σημαντικό είναι ότι πάλι έβαλε μικρούς παίκτες. Σημαντικό είναι η πολύ ωραία ενέργεια του Ανδρούτσου στο δεύτερο γκολ…»

Για τον Ανσαριφάρντ:

«Αναρωτιέσαι γιατί δεν τον βάζει. Όταν παίρνεις έναν καινούριο παίκτη, δεν τον πετάς απλά μέσα στο γήπεδο. Το ίδιο γίνεται και στις εθνικές ομάδες. Πιθανότατα, θα σου πει ο προπονητής πως αν τον έβαζε πριν έναν μήνα, δεν θα έπαιζε έτσι».

Για τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού:

«Έχει φτάσει στους «16». Πόσο μπορεί να ασχοληθεί με το ελληνικό πρωτάθλημα; Πρέπει να βάλει προτεραιότητες. Δεν λέω ότι πρέπει να αφήσει τις εγχώριες υποχρεώσεις. Έτυχε μια δύσκολη κλήρωση, αλλά αν περάσει μπορεί να είναι πιο εύκολα τα πράγματα στη συνέχεια. Αν περάσει από την Μπεσίκτας -που είναι από τις καλές ομάδες- δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Οι ομάδες αυτές δεν είναι αχτύπητες».

Για το ρόστερ της Μπεσίκτας:

«Δεν είναι μόνο ο Κουαρέσμα. Η Μπεσίκτας έχει καλό ρόστερ».

Για το ότι ξεκινάει με εντός έδρας ματς ο Ολυμπιακός:

«Καλύτερα να είναι το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Το ιδανικό, ειδικά αν δεν δεχτείς γκολ. Το 0-0 είναι θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x