Ελλάδα

Ντέμης στον ΣΠΟΡ FM: «Εφόσον πήρε την υπηκοότητα ο Ζέκα, μπορεί να παίξει στην Εθνική» (video)

Τη δική του άποψη για την κλήση του Κάρλος Ζέκα στην αποστολή της Εθνικής κατέθεσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης, τονίζοντας ότι εφόσον απέκτησε την υπηκοότητα, έχει κάθε δικαίωμα να παίξει.

Θετικός με την κλήση του Κάρλος Ζέκα στην αποστολή της Εθνικής παρουσιάστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή «Ντεμοτεχνείο».

Κληθείς να σχολιάσει τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μόρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε ότι πρόκειται για ένα θέμα που δεν αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά συνολικά την κοινωνία, παραλλήλισε το ζήτημα με την περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση ο Βαγγέλης Μόρας δεν είπε κάτι κακοπροαίρετα.

«Ξέρω τον Βαγγέλη. Εύχομαι ότι ο Βαγγέλης δεν είχε κάτι κακό στο μυαλό του. Ακούγεται κάπως ρατσιστικό. Για τον Αντετοκούνμπο δεν νομίζω ότι είχαμε κάποιο πρόβλημα, είμαστε υπερήφανοι. Δεν είναι θέμα που αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά είναι κοινωνικό και θέλει μεγάλη ανάλυση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο ένας πήρε την υπηκοότητα και επιτρέπεται να παίξει, αλλά ο άλλος δεν επιτρέπεται. Από τη στιγμή που παίρνει την υπηκοότητα, μπορεί να παίξει. Δεν είναι ποδοσφαιρικό το θέμα. Είναι δυνατόν; Έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορεί κάποιος να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Αν ερχόταν δηλαδή πέντε, δέκα ή δώδεκα χρονών ο Αντετοκούνμπο θα υπήρχε πρόβλημα που παίζει στην Εθνική και δεν θα ήμασταν περήφανοι για όσα κάνει; Φυσικά δεν θα είχαμε πρόβλημα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον παράγοντα της ηλικίας. Στο μπάσκετ δεν τρώει θέση. Δεν ευθύνεται το ποδόσφαιρο για αυτό και δεν μου αρέσει να ακούγεται κάτι τέτοιο».

Σε εκείνο το σημείο ο Αλέξης Σπυρόπουλος διάβασε ολόκληρη τη δήλωση του Βαγγέλη Μόρα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη συμμετοχή του Κάρλος Ζέκα και ο Ντέμης Νικολαΐδης συμπλήρωσε:

«Χωρίς να έχω ακούσει την ολόκληρη δήλωση, είπα εξ αρχής ότι αποκλείεται να έχει πει κάτι κακοπροαίρετα, το ίδιο λέω και τώρα. Δεν μου ακούστηκε ωραία, αλλά αποκλείεται να έχει πει κάτι κακοπροαίρετα ο Μόρας. Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα το τι γίνεται στα εθνικά πρωταθλήματα. Είναι άδικο να εστιάζουμε σε μία μεμονωμένη περίπτωση και να την κρίνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x