Champions League

Ντέμης στον ΣΠΟΡ FM: «Καλύτερο για την Ατλέτικο που παίζει τώρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Την άποψη ότι είναι καλύτερο για την Ατλέτικο Μαδρίτης που παίζει τώρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι όχι στον τελικό εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Πολύ καλύτερο είναι για την Ατλέτικο Μαδρίτης που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League κι όχι στον τελικό της διοργάνωσης, όπως δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Ντεμοτεχνείο».

Παράλληλα, τόνισε ότι ως θεατής περίμενε πολύ καλύτερη εικόνα από τη Γιουβέντους κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Ατλέτικο – Ρεάλ τον ημιτελικό του Champions League:


«Η πιο επικίνδυνη κλήρωση για την Ατλέτικο θα ήταν η Μονακό. Καλύτερα να παίξει με τη Ρεάλ στον ημιτελικό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μόλις μία νίκη η Ρεάλ σε οκτώ παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα έμεινε πίσω από νωρίς. Οπότε η φετινή ευρωπαϊκή πορεία, δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Το ποδόσφαιρο που παίζει τη φετινή σεζόν είναι πιο συμπαθητικό για το μάτι, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η Ρεάλ έχει να σκέφτεται και το πρωτάθλημα, το οποίο έχει να πάρει και πολλά χρόνια».

Για τη Γιουβέντους και την εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

«Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Γιουβέντους στο Καμπ Νόου. Αν θυμάμαι καλά, παρόμοια εμφάνιση είχε κάνει και η Ιντερ πιο παλιά. Πριν από το παιχνίδι είχα θετική άποψη, όμως η εμφάνιση της και η αμυντική της διάθεση δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν γίνεται σε ένα ολόκληρο ημίχρονο να μην κάνεις μία επίθεση. Πόσω μάλλον όταν έχεις παίκτες με τέτοια ποιότητα. Συνεχώς να βγαίνει η μπάλα έξω από την περιοχή. Σίγουρα το αποτέλεσμα τους δικαιώνει, όμως όταν έχεις τη δυνατότητα να παίξεις επιθετικά, είναι κρίμα να παίζεις τόσο αμυντικά. Η Μπαρτσελόνα έκανε αρκετές ευκαιρίες. Πώς μπορούμε να μιλάμε για καλή αμυντική λειτουργία όταν η μπάλα περνά ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω πως η Γιουβέντους πέρασε άδικα. Απλά, ως θεατής περίμενα μία καλύτερη εικόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x