Ιταλία

Ντέρμπι, αλλά όχι για την κορυφή

Δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 26η αγωνιστική της Serie A, καθώς η Νάπολι φιλοξενεί την Ίντερ και η Λάτσιο τη φορμαρισμένη, Φιορεντίνα. Εύκολο θεωρητικά έργο για Γιουβέντους και Ρόμα.

Μετά τη «μάχη» της προηγούμενης αγωνιστικής μεταξύ Ρόμα και Γιουβέντους, στην οποία δεν προέκυψε νικητής, αλλά βγήκαν κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι σειρά έχουν δύο ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη Serie A.

Στο Σαν Πάολο, η Νάπολι που προέρχεται από καλό αποτέλεσμα στο Κύπελλο, καθώς στάθηκε όρθια (1-1) την Τετάρτη στο «Ολύμπικο» στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ την Κυριακή θα υποδεχθεί την Ίντερ.

Οι «νερατζούρι», που έχασαν στο σπίτι τους από τη Φιορεντίνα την περασμένη Κυριακή θα αγωνιστούν σε ένα γήπεδο, που δεν τα πάνε καλά τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα, καθώς δεν έχουν κερδίσει εκεί από το 1997, ενώ έχουν πάρει μόλις δύο ισοπαλίες από τότε και έχουν έξι ήττες. Δεν θα αγωνιστούν οι Σούνιγκα, Ινσίνιε, Μπρίτος για τους γηπεδούχους.

Η τέταρτη της βαθμολογίας, Λάτσιο, θα φιλοξενήσει τη Φιορεντίνα, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Τρανό παράδειγμα το «διπλό» επί της Γιουβέντους για το Κύπελλο την Πέμπτη. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα των «μπιανκονέρι» στο σπίτι τους σε επίσημο ματς από τον Απρίλιο το 2013. Δεν είναι μόνο αυτό, καθώς οι «βίολα» έφυγαν νικητές την περασμένη εβδομάδα και από το «Τζουζέπε Μεάτσα», ενώ πρόσφατα άφησαν εκτός συνέχειας στο Europa League την Τότεναμ, παίρνοντας ισοπαλία στο Λονδίνο και σε συνδυασμό με τη νίκη στο «Αρτέμιο Φράνκι» σημείωσαν μια μεγάλη επιτυχία.

Εύκολο είναι θεωρητικά το έργο της πρωτοπόρου, Γιουβέντους, καθώς θα παίξει εντός με τη 12η της βαθμολογίας, Σασουόλο, που μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες.

Η Ρόμα θα αγωνισθεί εκτός με την Κιέβο του Γιάννη Φετφατζίδη. Δεν θα αγωνιστεί ο Τοροσίδης, που αποβλήθηκε στο ντέρμπι. Ο πρώτος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, αντικρίζοντας δύο κίτρινες, ενώ και με την πρώτη που είδε, έφθασε στο όριο και δεν θα είχε και πάλι δικαίωμα συμμετοχής. «Κιτρινισμένος» και ο πρώην αμυντικός των Ολυμπιακού, ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σαββάτο (7/3)
Σαμπντόρια-Κάλιαρι (19:00)
Μίλαν-Βερόνα (21:45)

Κυριακή (8/3)
Τσεζένα-Παλέρμο (13:30)
Πάρμα-Αταλάντα (16:00)
Έμπολι-Τζένοα (16:00)
Κιέβο-Ρόμα (16:00)
Ουντινέζε-Τορίνο (16:00)
Νάπολι-Ίντερ (21:45)

Δευτέρα (9/3)
Λάτσιο-Φιορεντίνα (20:00)
Γιουβέντους-Σασουόλο (22:00)


Η επόμενη αγωνιστική (27ης)

Σάββατο (14/3)
Παλέρμο-Γιουβέντους (19:00)
Κάλιαρι-Έμπολι (21:45)

Κυριακή (15/3)
Τζένοα-Κιέβο (16:00)
Σασουόλο-Πάρμα (16:00)
Αταλάντα-Ουντινέζε (16:00)
Βερόνα-Νάπολι (19:00)
Ίντερ-Τσεζένα (21:45)

Δευτέρα (16/3)
Τορίνο-Λάτσιο (20:00)
Φιορεντίνα-Μίλαν (20:00)
Ρόμα-Σαμπντόρια (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x