Stoiximan Super League

Μεγάλο ντέρμπι στη Λίγκα - Ισοπαλία στην ψηφοφορία

Ισοπαλία 8-8 στη ψηφοφορία που έγινε στη Σούπερ Λίγκα για να αποφασισθεί εάν θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου. «Λευκό» ψήφισε η ΕΠΟ!

Αποτέλεσμα, δεν υπήρξε!

Η ψηφοφορία στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας έγινε, αλλά ακόμη και μετά από αυτή, δεν έχει αποφασισθεί εάν θα διεξαχθεί εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου σήμερα.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν ισόπαλο 8-8, με την ΕΠΟ να παίρνει αποστάσεις και να ψηφίζει «λευκό».

Οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έθεσαν -από την πρώτη στιγμή- το ζήτημα της διεξαγωγής σήμερα της εκλογής του νέου προέδρου, καθώς αυτό δεν υπήρχε στη λίστα με τα ζητήματα προς συζήτηση.

Ακολούθησε η ψηφοφορία, στην οποία εκτός των τριών, υπέρ της εκλογής του προέδρου ψήφισαν και οι Πλατανιάς, Βέροια, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός.

Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι οι συσχετισμοί στη Λίγκα έχουν αλλάξει και ότι η επιρροή της «συμμαχίας» έχει διευρυνθεί, ωστόσο αυτό που υπάρχει ως αποτέλεσμα είναι ότι η Λίγκα, δια της ισοψηφίας, επιλέγει να πορευθεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές και ενόψει της έλευσης της FIFA, χωρίς να εκπροσωπείται σοβαρά, χωρίς, δηλαδή, να έχει πρόεδρο μετά την παραίτηση Στράτου.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μετά το τέλος της διαδικασίας αποχωρώντας μετά το τέλος της διαδικασίας, αλλά στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του πείσθηκαν από άλλα μέλη του συνεταιρισμού και επέστρεψαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x