Μπορεί να μην αποχώρησε με τον καλύτερο τρόπο από την Τσέλσι, ωστόσο ο Ντιέγκο Κόστα, μέσω της ανάρτησης που έκανε στο Facebook, έδειξε ότι μόνο κακία δεν κρατάει σε κανέναν.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός φρόντισε να αναφερθεί στα όσα θετικά έζησε στους «μπλε», με το μήνυμά του να «ελαφρύνει» δεδομένα το κλίμα, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κόστα:

«Κάποιοι κύκλοι ξεκινούν, την ώρα που κάποιοι κύκλοι κλείνουν. Ο κύκλος μου στην Τσέλσι ξεκίνησε πριν τρια χρόνια, τρία αξιομνημόνευτα χρόνια απ' όλες τις πλευρές, που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Δύο πρωταθλήματα, ένα Κομιούνιτι Σιλντ, 120 ματς, 59 γκολ και 24 ασίστ, πριν κλείσει αυτός ο κύκλος. Όχι με τον τρόπο που θα ήθελα, μακριά από αυτόν, αλλά με τον καλύτερο δυνατό.

Οι απίθανοι οπαδοί ενός τέτοιου αξιοθαύμαστου συλλόγου και όλοι οι συμπαίκτες, όπως και το προσωπικό, θα παραμείνουν για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου.

Να είναι σίγουροι ότι πάντα θα είμαι στο πλευρό τους και είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβουν τον λόγο που ο κύκλος μου έκλεισε, επειδή δεν μπορώ να χάσω την πίστη που έχω στον εαυτό μου. Σε ευχαριστώ για όλα Τσέλσι».

Πηγή: england365.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ