Stoiximan Super League

Ντιγκινί: «Να πανηγυρίσουμε στο τέλος»

Βραβεύτηκε -πρώτη φορά στην καριέρα του- για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής, όμως ο Νικολά Ντιγκινί ξεκαθάρισε πως το καλύτερο βραβείο θα είναι η παραμονή του Πανθρακικού στην κατηγορία.

Η παραμονή του Πανθρακικού στην Σούπερ Λίγκα θα είναι το καλύτερο βραβείο για την Νικολά Ντιγκινί, όπως τόνισε κατά την παραλαβή του βραβείου του για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής, μετά από ψηφοφορία που έγινε.

Ο μεσοεπιθετικός του συλλόγου της Θράκης αναφέρθηκε στην προσωπική του διάκριση, τονίζοντας πως μεγάλο μέρος του βραβείου ανήκει στον Κάσες που έβγαλε την ασίστ.

«Είναι μια σημαντική διάκριση για εμένα, είναι το πρώτο μου βραβείο όσο αγωνίζομαι στην Ελλάδα, ωστόσο πάνω απ’ όλους είναι η ομάδα. Έτσι, το σημαντικό είναι πως κατάφερα με το γκολ αυτό να βοηθήσω την ομάδα μου να ανοίξει το σκορ απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο κι έτσι συμμετείχα κι εγώ στη μεγάλη νίκη που πετύχαμε. Ένα μέρος του βραβείου ανήκει και στον Κάσες, για την ασίστ που μου έδωσε».

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα δήλωσε: «Έχω αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα παρουσία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν ένα καλό βήμα για εμένα να έρθω να αγωνιστώ εδώ, είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου να αποδεχθώ την πρόταση του Πανθρακικού. Κάνω μια γεμάτη σεζόν, έχω αυτοπεποίθηση κι ο Πανθρακικός σίγουρα βοηθά και στην εξέλιξή μου σαν παίκτη».

Όσον αφορά τον στόχο της παραμονής του Πανθρακικού στη Σούπερ Λίγκα σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε όσο καλά θα έπρεπε τη χρονιά κι ήμασταν άτυχοι σε αρκετά ματς. Τους τελευταίους μήνες, όμως, κάνουμε μια καλή πορεία κι είναι στο δικό μας χέρι πλέον να πετύχουμε το στόχο μας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας στα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα και τον κόσμο μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», ενώ αφιέρωσε το βραβείο:

«Στους συμπαίκτες μου που καθημερινά περνάμε πολλές ώρες μαζί. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πετύχει κάτι από μόνος του, χωρίς να έχει γύρω μια καλή ομάδα να τον υποστηρίζει. Όλοι μαζί μακάρι να πανηγυρίσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό θα είναι το καλύτερο βραβείο. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, βέβαια, επειδή είναι και το πρώτο μου βραβείο, θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στον αδερφό μου, στον οποίο και θα το δώσω με την πρώτη ευκαιρία».

Την βράβευση έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Τάσος Καραολάνης, ο οποίος σχολίασε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον ποδοσφαιριστή μας για τη βράβευση αυτή. Εύχομαι και στον Ντιγκινί και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά να έχουν την υγεία τους και να έχουν συχνά πολλές τέτοιες διακρίσεις. Ο Νικολά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, εργατικός κι εξαιρετικός χαρακτήρας, του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Σχετικά με τη συνέχεια ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο στόχο κι όλοι στον Πανθρακικό, διοίκηση, παίκτες, τεχνικός επιτελείο κι έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε ενωμένοι, προκειμένου να πετύχουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα και προσωπικά θεωρώ ότι ο Πανθρακικός θα μείνει στη Super League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x