Stoiximan Super League

Ντιγκινί: «Πολύ χαρούμενος στον Άρη, είμαστε κοντά στην Ευρώπη»

Ο Γάλλος επιθετικός έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της ομάδας στην διάρκεια της τρέχουσας σεζόν και αποκάλυψε πως ονειρεύεται και ευρωπαϊκές στιγμές με τους «κίτρινους».

Την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη, εξέφρασε σε συνέντευξη του, στον Yellow Radio 92.8 ο Νικολά Ντιγκινί. Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε, πως θα μπορούσε να έχει πάει και πολύ καλύτερα η ομάδα του Άρη, ενώ για την Ελλάδα υπογράμμισε πως πλέον νιώθει σαν στο σπίτι του, αγωνιζόμενος στην Super League για 5ο χρόνο.

Ο Ντιγκινί δεν έκρυψε την επιθυμία να μείνει και άλλα χρόνια στον Άρη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Nαι φυσικά, καθημερινά δουλεύω σκληρά εδώ, έζησα σπουδαίες στιγμές στο γήπεδο. Και φυσικά θέλω να μείνω στο Κλεάνθης Βικελίδης και περισσότερα χρόνια» και πρόσθεσε για την πορεία της ομάδας ως τώρα πως «Είμαστε χαρούμενοι, γιατί είμαστε σε θέση που μας φέρνει πολύ κοντά στην Ευρώπη. Είμαι ευχαριστημένος και για μένα. Θα μπορούσαμε να τα πάμε πολύ καλύτερα, δεν είχε κάποιες καλές στιγμές. Χρειάζεται να συνεχίσουμε σοβαροί γιατί αν σκεφτούμε ότι τελείωσε ίσως να τα χάσουμε όλα».

Στην ερώτηση για το που οφείλεται η αλλαγή στην εικόνα του Άρη: «Δεν ξέρω αν είναι μόνο ο κόουτς ή ότι οι παίκτες αλλάξαμε αρκετά πράγματα ως προς το πως βλέπαμε τα ματς. Δείξαμε μεγαλύτερη μαχητικότητα και πίεση στον αντίπαλο. Αλλά φυσικά μας βοήθησε ο κόουτς να το καταλάβουμε αυτό».

Καταλήγοντας ο Γάλλος επιθετικός επισήμανε: «Είμαι περήφανος για την αγάπη και την στήριξη που παίρνω από τον κόσμο. Θέλω να παλεύω γι αυτούς, με κάνει πιο δυνατό. Θέλω να πιστεύω πως θα… αγαπιόμαστε για περισσότερα χρόνια! Φέτος θα του κάνουμε δώρο την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτό μας ζητούσαν από την αρχή της χρονιάς».


Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x