Champions League

Ντιμπάλα: «Μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το Champions League»

Την ευκαιρία να κατακτήσει το φετινό Champions League έχει η Γιουβέντους σύμφωνα με τον Πάουλο Ντιμπάλα χωρίς ωστόσο να αποτελεί εμμονή για εκείνους η κούπα με τα μεγάλα «αυτιά».

Η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους έχει χρίσει τους «μπιανκονέρι» ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League.

Η «Μεγάλη Κυρία» έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή χρονιά, τόσο στην Serie A όσο και στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τους φίλους της ομάδας να ονειρεύονται το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της.

Με αφορμή τα παραπάνω, ο Πάουλο Ντιμπάλα με συνέντευξη του στη «Daily Mirror» αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει η Γιουβέντους να κατακτήσει το Champions League, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν πρέπει να ξεχνούν και τους εγχώριους τίτλους.

Επιπλέον ο 25χρονος σταρ σχολίασε και την επιλογή της διοίκησης να του δώσει τη φανέλα με το Νο.10, μια φανέλα που έχουν τιμήσει κατά το παρελθόν μεγάλες προσωπικότητες των Ιταλών όπως οι Μισέλ Πλατινί, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Ρομπέρτο Μπάτζιο.

«Στη Γιουβέντους πάντα ο στόχος είναι ίδιος, να κερδίζουμε τίτλους. Είναι αλήθεια ότι φέτος το Champions League μοιάζει περισσότερο σαν εμμονή για εμάς αλλά δεν είναι έτσι. Είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως πάντα, και στις εγχώριες διοργανώσεις» δήλωσε αρχικά ο διεθνής Αργεντινός και συνέχισε: «Φέτος θα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το Champions League. Η παρουσία του Ρονάλντο μας έχει προσφέρει μια μεγάλη προοπτική. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και φέτος παίζουμε πολύ καλά, έχοντας πετύχει σημαντικά γκολ μαζί για την Γιουβέντους».

«Πέρσι παίξαμε απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και σχεδόν κερδίσαμε. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε παίξει σε δύο τελικούς. Πιστεύω πως τα προηγούμενα χρόνια είχαμε αποδείξει ότι είμαστε ικανοί, αλλά ήμασταν άτυχοι όπως συνέβη πέρσι στην Μαδρίτη. Ελπίζω φέτος να σταθούμε πιο τυχεροί» προσέθεσε.

«Είναι μεγάλη ευθύνη το να φοράω το Νο.10 στη Γιουβέντους. Ήταν μια απόφαση του συλλόγου και είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για αυτό» συμπλήρωσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x