Ως υποχρέωση των παικτών του Ολυμπιακού παρουσίασε τη νίκη-πρόκριση με τη Ντνίπρο ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα παιχνίδια του Europa League, ο Ισπανός τόνισε ότι η ομάδα πρέπει ν’ αλλάξει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από το πρώτο ματς.

Άλλωστε, εξέφρασε την πίστη ότι μπορεί να το καταφέρει και ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αξίζουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ντομίνγκες

Για το πώς αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τη Ντνίπρο: «Eίναι υποχρέωσή μας να νικήσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας. Είναι αρκετό διάστημα που δεν παίζουμε καλά και θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Πιστεύουμε ότι έχουμε μία ομάδα που αξίζει να προχωρήσει, που αξίζει περισσότερα».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος: «Νιώθω πολύ καλά, είμαι σε καλή κατάσταση. Είμαι έτοιμος να παίξω και να προσφέρω μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Περισσότερο από τον κάθε παίκτη παίζει ρόλο η ομάδα».

Για τις αγωνιστικές δυσκολίες του Ολυμπιακού τελευταία: «Στην πορεία μας έχουμε συναντήσει αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε ποδοσφαιριστές και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κάνουμε τη δουλειά μας, να παίζουμε ποδόσφαιρο».