Ιταλία

Ντοναρούμα: «Όνειρό μου να γίνω αρχηγός της Μίλαν»

Για το όνειρό του, το οποίο είναι να γίνει αρχηγός της Μίλαν αλλά και άλλα ενδιαφέρονται θέματα μίλησε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Τι είπε για τον νέο προπονητή της ομάδας, Βιτσέντζο Μοντέλα.

Το μέλλον του στη Μίλαν βλέπει ο Τζιαλουίτζι Ντοναρούμα, ενώ αποκάλυψε το όνειρό του, το οποίο είναι να γίνει αρχηγός της ομάδας. Ο 17χρονος τερματοφύλακας έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όμως ο ίδιος καθησύχασε τους φίλους των «ροσονέρι», τονίζοντας ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

«Θέλω πολύ να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τη Μίλαν και μου αρέσει πολύ η ιδέα να βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο νεαρός τερματοφύλακας στη Gazzetta dello Sport. «Πάντα υποστήριζα τη Μίλαν και το όνειρό μου είναι να φορέσω κάποια στιγμή το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Κάθε πράγμα στον καιρό του βέβαια», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η Μίλαν μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ μίλησε και για τον νέο προπονητή της ομάδας, Βιτσέντζο Μοντέλα.

« Το μόνο που θα πω είναι ότι δεν πρέπει να ξαναδούμε τη Μίλαν που δεν βγαίνει ούτε στην Ευρώπη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε. Αν μπορεί η Λέστερ να κάνει τέτοια πορεία, φυσικά μπορούμε κι εμείς», ανέφερε ο 17χρονος. « Ο Μοντέλα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και τα καταφέρνουμε μαζί του. Είναι ο κατάλληλος προπονητής για την αναγέννηση της ομάδας».

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x