Stoiximan Super League

«Ντόπες» πριν τον… τελικό με Αστέρα στον ΠΑΣ!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Γιάννη Πετράκη να προετοιμάζει στους παίκτες του με ομιλία, μεταξύ άλλων!

Τελευταία προπόνηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα πριν από το πολύ σημαντικό αυριανό παιχνίδι, της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες».

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του «Άγιαξ της Ηπείρου» για τη σημασία του αυριανού ματς, για την τακτική αντιμετώπιση και τη συνολική προσπάθεια και σοβαρότητα που πρέπει να δείξουν απέναντι στους Αρκάδες!

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξης Μιχαήλ, μίλησε και αυτός με τη σειρά του για την κρισιμότητα της αναμέτρησης και αντίστοιχα ζήτησε την υπερπροσπάθεια από όλους για το καλό αποτέλεσμα που ψάχνει ο ΠΑΣ, σε αυτό το κομβικό σημείο του πρωταθλήματος...

Όσον αφορά στο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών αυτό περιλάμβανε ασκήσεις αντοχής, πάσες σε περιορισμένο χώρο και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό.

Ο Πετράκης δεν ανακοίνωσε αποστολή, όπως συνηθίζει να κάνει, ωστόσο δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τιμωρημένο Τζημόπουλο και τους τραυματίες Ευαγγέλου και Λίλα, ενώ εξέτισαν την ποινή τους οι Κάστρο και Κάργας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x